Ecole Française de Zagreb |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
SKOLSKA KUHINJA
|
Tjedan od 05.05 do 09.05 2003 |
|||
Ponedjeljak |
Utorak |
Cetvrtak |
Petak |
Sunka kuhana i kiselo krastavci |
Zelena salata | Cikla |
Oslic na becki |
Tjestenina sa umakom od povrca | Grasak sa piletinom | Svinjsko pecenje | Riza |
Sir Emmental | Krema vanilija | pire krumpir/mrkva na pari | Vocna salata |
Piré od jabuke | Kolac | Jogurt sa secerom | |
Kruh | Kruh | Kruh | Kruh |
Tjedan od 12.05 do 16.05 2003 | |||
Ponedjeljak |
Utorak |
Cetvrtak |
Petak |
Zelena salata | Mrkva | Mijesana salata | Lignje grill |
Pileci file grill | Rizoto od svinjetine | Cévapi (juneca) | Krumpir i blitva |
Pire spinat | Sir Trokut | ||
Palacinke sa cokoladum | |||
Sladoled stapic | Vocni jogurt | Jabuka | |
Kruh | Kruh | Kruh | Kruh |
Tjedan od 19.05 do 24.05.2003 | |||
Ponedjeljak |
Utorak |
Cetvrtak |
Petak |
Zelena salata | Krastavic i rajcica | Mesne okruglice u umaku od rajcice | Riblji odrezak |
Pureci raznjici | Pohani odrezak od svinj. | Pire krumpir | Riza |
Slozenac od povrca | Mahune | Pire od kruske/keks | Sir emmental |
Vocni jogurt | Krema cokolada | Banana | |
Kruh | Kruh | Kruh | Kruh |
Tjedan od 26.05 do 30.05.2003 | |||
Ponedjeljak |
Utorak |
Cetvrtak |
Petak |
Mahuna salata | Peceni pileci batak | Rajcica | Zelena salata |
Lazanje (Sir, meso, povrce) | Przene tikvice | Kosani odrezak | Spageti sa hobotnicom |
Pire od jabuke | Sir brie | Povrce na maslacu | Sir |
Kruska | Vocni jogurt | Kompot vocni | |
Kruh | Kruh | Kruh | Kruh |